Financiar

#electrica #concedieri #restructurre #disponibilizare

Electrica ar putea continua concedierile

Dupa programul de restructurare aplicat in ianuarie, cand compania a disponibilizat 1.700 de angajati, Electrica a anuntat ca ar mai putea revizui inca 300 de locuri de munca, in cazul in care consumul de electricitate va scadea in perioada urmatoare. Numai in primele trei luni din acest an, consumul de energie electrica a scazut cu 7,2%, fata de aceeasi perioada din anul trecut, a informat directorul general al transportatorului national de electricitate, Transelectrica, Octavian Lohan.

In cazul unei scaderi a consumului de electricitate, Electrica ia in calcul continuarea disponibilizarilor cu inca 300 de angajati, dupa ce, in ianuarie 2009, compania a concediat 1.700 persoane, a declarat presedintele executiv al Federatiei Univers, Dumitru Chirita .

"In luna mai vom analiza evolutia pietei. Daca va mai scadea consumul de energie electrica, s-ar putea sa mai disponibilizam inca 200-300 de angajati, in afara de cele 1.700 persoane disponibilizate (10% din personal) in ianuarie", a explicat pentru NewsIn Dumitru Chirita.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea