Financiar

#credite si leasing #comision de rambursare anticipata #dobanzi

Dobanzile pun bete in roate rambursarii anticipate

Daca doriti sa achitati, inainte de termen, un credit accesat in urma cu un an, ar trebui sa stiti ca aproximativ 75% din rata lunara pe care o platiti sunt doar comisioane si dobanzi. Comisioanele si dobanzile puse la un credit va pot incurca mai toate calculele pe care vi le-ati facut atunci cand ati accesat un imprumut, daca nu va interesati cu atentie si vreti sa rambursati anticipat suma.

Reporterii EvZ s-au dus la Alpha Bank , unde, pentru creditul " Alpha 4 All" li s-a facut o simulare de credit din care a reiesit ca in a treisprezecea luna, daca ar fi dorit sa ramburseze un credit de 10.000 de euro, ar fi avut de dat inapoi 9.254 de euro. Acest lucru, in conditiile in care rata lunara se ridica la peste 220 de euro, adica dupa ce era achitat deja peste 2.600 de euro. Valoarea platibila pentru acest credit este dubla fata de cat fusese imprumutat.

(citeste continuarea in Evenimentul Zilei)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea