Financiar

#blue air #insolventa #dhl romania

DHL Romania cere insolventa Blue Air

DHL International Romania, companie care furnizeaza servicii de curierat, a cerut Tribunalului Bucuresti insolventa operatorului aerian low-cost Blue Air, pentru recuperarea unor datorii. Primul termen de judecata in cadrul acestui proces urmeaza sa aiba loc in luna octombrie.

Dosarul a fost inregistrat pe data de 17 iunie.

Contactati de Mediafax, reprezentantii DHL International Romania si blue air au refuzat sa comenteze sau sa ofere informatii suplimentare.

Tribunalul Bucuresti a admis in toamna lui 2010 intrarea in insolventa a Blue Air, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, in urma unor cereri mai vechi inaintate de catre Carpatair si Service Excellence Solutions, dar compania a anuntat ulterior ca hotararea instantei a fost suspendata de catre Curtea de Apel. Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata de Blue Air pe motiv ca operatorul nu are datorii catre cele doua firme.

De atunci si pana in prezent si alte companii au depus la tribunal cereri de intrare in insolventa a Blue Air, pe motivul neplatii unor datorii, cum ar fi lantul hotelier Continental.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea