Financiar

#buget #agentie imobiliara #prima casa #credit imobiliar #agent imobiliar #piata imobiliara #dezvoltatori imobiliari

Dezvoltatorii imobiliari isi ademenesc clientii cu oferte ireale

Daca vrei sa iti achizitionezi o locuinta, trebuie sa fii foarte atent la ofertele si promotiile pe care le fac dezvoltatorii imobiliari, mai ales in cadrul targurilor de specialitate. Acestia isi ademenesc clientii cu reduceri chiar si de 5.000 de euro sau ofera locuri de parcare gratuite, insa, dincolo de usile targului, toate aceste reduceri dispar.

"Pentru o garsoniera vor primi un voucher de 1.500 de euro, la un apartament de doua camere voucherul este de 2.000 de euro, iar la 3 camere 2.500 de euro", sustine un dezvoltator imobiliar.

Un alt dezvoltator ofera reduceri si mai mari: "Avem discounturi de 3.000 de euro pentru un apartament cu doua camere sau mobilier complet sau loc de parcare in subteran inclus in pret".

Promisiunile pe care le fac insa dezvoltatorii imobiliari nu mai au nicio valoare in momentul in care mergi sa faci un contract. Niciuna dintre ofertele facute de acestia la targ nu se mai regaseste in pliant.

Cele mai ieftine locuinte se gasesc in localitatile din jurul Bucurestiului, precum Popesti Leordeni sau Magurele, unde un apartament cu 2 camere porneste de la 33.000 de euro.

Sursa foto: www.b365.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea