Financiar

#depunere #declaratie unica # casele de pensii si de sanatate

Declaratia unica poate fi depusa si la Casele de pensii si sanatate

Reprezentantii sanatate , in vederea evitarii aglomeratiei de la ghiseele administratiilor financiare, informeaza realitatea.net.

"Astazi (nr.-miercuri, 2 februarie.) o sa ajunga in Guvern hotararea cu tot ceea ce inseamna reglementari in acreditarea oficiilor. Daca vorbim de protocol este o chestiune simpla, treaba mai complexa este aceea de a instrui persoanele. Din data de 7 nu este obligatoriu sa functioneze, pentru ca pana atunci se poate depune la ghiseele ANAF. Noi i-am luat in calcul pe ceilalti numai in cazul in care exista o aglomerare a ghiseelor noastre. In doua saptamani vor deveni functionale. Noi avem nevoie de sprijinul acestora in perioada 20-24", a declarat , Mihai Gogancea Vatasoiu,vicepresedintele ANAF.

Totodata, in ulltimele zile de depunere a declaratiilor unice, programul ghiseelor va fi prelungit pana la ora 20.00. Potrivit spuselor vicepresedintelui ANAF, functionarii vor lucra in doua schimburi : 8.00-14.00 si 14.00-20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea