Financiar

#financiar #dan diaconescu #oltchim #privatizare oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat la Ministerul Economiei pentru a semna contractul cu Oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la Ministerul Economiei, pentru a semna contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la combinatul Oltchim.

"Eu vreau sa semnez astazi, sa vedem daca vrea si Guvernul", a spus Diaconescu, inainte de a intra in sediul ministerului.

Patronul postului OTV a mai declarat ca in ultimele zile a fost urmarit de serviciile secrete si ca este amenintat de guvernanti cu inchisoarea. "Cazul Elodia este nimic in comparatie cu privatizarea Oltchim", sustine Dan Diaconescu.

Pe de alta parte, Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, a declarat, la Realitatea TV, ca in cazul in care contractul nu va fi semnat in termen de 10 zile, va fi pus in aplicare un plan de rezerva, "o centura de siguranta eventualitatea unui esec".

Dan Diaconescu a castigat, vineri, licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim. Diaconescu a cumparat 54,8% din actiunile Oltchim contra sumei de 203,149 milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea