Financiar

#cartarescu #evolutie #pretul apartamentelor

Cum va evolua pretul apartamentelor in 2012

Preturile locuintelor vor stagna pentru inca un an, sustin majoritatea specialistilor imobiliari.

"Independent de potentialul enorm pe care il are piata din Romania si mai cu seama piata din Bucuresti, este dificil sa vorbim de o crestere a numarului de tranzactii, nemaivorbind de preturi, in viitorul apropiat", au declarat reprezentantii Jones Lang LaSalle, citati de adevarul.ro.

"Nu sunt optimista in privinta unei cresteri a preturilor proprietatilor rezidentiale in 2012. Mai mult, sper doar ca actualele preturi să se mentina", a declarat pentru adevarul.ro Ruxandra Cleciu, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare.

In schimb, reprezentantii companiei de consultanta DTZ echinox sustin ca in 2012 atat apartamentele noi , cat si cele vechi se vor scumpi cu cinci procente .

"Intr-un scenariu pesimist insa, in 2011 va continua trendul descendent al pietei, pentru ca abia in 2012 sa apara primele semne de stabilizare, iar cresterea sa urmeze on 2013-2014", este de parere Bogdan Sergentu, seful departamentului Evaluari si Consultanta al DTZ Echiox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea