Financiar

# firme de incredere #parteneriate

Cum te asiguri ca inchei parteneriate doar cu firme de incredere

In afaceri, ca si in viata personala, e esential sa existe relatii bazate pe incredere. Acest ingredient sta, de multe ori, la fundatia unei colaborari longevive, eficiente, dar mai ales profitabile pentru toate entitatile implicate.

De multe ori, clientii sunt cei care trebuie sa acorde incredere companiilor, insa acest lucru nu inseamna ca nu este valabila si reciproca. De fapt, nu putine sunt cazurile in care firmele se confrunta cu clienti care nu isi asuma termenele de plata. Mai mult decat atat, statisticile vorbesc de la sine: in Romania, durata medie de plata a facturilor a ajuns la aproape 120 de zile. Altfel spus, 7 din 10 companii intarzie plata facturilor.

Importanta increderii in relatiile de parteneriat

Se spune ca este foarte greu sa creezi o relatie bazata pe incredere, chiar si in afaceri. si, exact ca si in cazul relatiilor personale, este mult mai usor sa tradezi increderea partenerilor tai. Totusi, aceasta este esentiala pentru succesul unui business.

Realitatea este ca nevoia de incredere in parteneriate se manifesta prin diverse cai, pe care le constientizam sau nu. De multe ori, pentru a ne valida deciziile, intrebam in stanga si dreapta care sunt parerile celorlalti jucatori de piata, cu privire la anumite firme pe care le targetam pentru a ne deveni partenere. Tocmai aceste recomandari sunt, de fapt, o dorinta de a ne gasi parteneri de afaceri care sa ne ofere si mai ales sa ne prezinte incredere.

increderea sta la baza celor mai puternice industrii, in topul carora se afla asigurarile, sfera sferviciilor medicale si sfera bancara. Prin urmare, nu ar fi mai bine sa pornesti intr-un business cu dreptul? Ce ar fi daca ti-am spune ca poti afla mai multe despre viitorii tai colaboratori?

Ce solutii exista pentru a detecta rau-platnicii?

O solutie inovatoare ce poate ameliora probelemele care persista in mediul de afaceri romanesc este software-ul RedBill. Acesta reprezinta un tool ce se poate dovedi extrem de util companiilor ce se confrunta adesea cu clienti ce nu isi achita la timp facturile. Mai concret, este vorba despre o modalitate simpa de a raporta firmele care intarzie platile, si, indirect, despre un pas esential catre crearea unui mediu de afaceri sanatos.

RedBill este o baza de date care ofera posibilitatea antreprenorilor de a accesa istoricul negativ de plata al firmelor de interes. Astfel, o aplicatie de acest tip prezinta mai multe beneficii, deloc de neglijat, cum ar fi faptul ca ofera o premisa reala in functie de care firmele pot stabili cu cine aleg sa colaboreze. in plus, RedBill poate face diferenta ti in cazul in care antreprenorii au incercat diferite metode pentru a-si recupera creantele, dar nu au reusit, fiind o platforma de verificare firme rau platnice.

Practic, in acest mod, reprezentantii din firmele care fac parte din portofoliul de clienti existent sau potential, vor fi convinsi mai usor sa isi respecte angajamentele de plata.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea