Financiar

#salariu #sarbatori pascale #buget limitat

Cum sa supravietuiesti pana la salariu, cu bugetul decimat de sarbatori

Pastele care tocmai s-a incheiat a cam subtiat bugetele tuturor romanilor, iar pentru multi ziua de salariu pare departe. Insa jurnalistii money.ro au intocmit un ghid de supravietuire financiara dupa Paste urmand sfaturile consilierilor financiari americani. Iata cum sa reduci cheltuielile in urmatoarea perioada:

1. Alimente la reducere. Fa cumparaturile mai des si ia doar strictul necesar. Urmareste promotiile din magazinele alimentare si nu cumpara mai mult decat stii ca vei manca in doua-trei zile.

2. Pachetelul cu sandvich-uri. Pana la urmatorul salariu sigur nu vei mai avea cum sa mananci la fast-foodul de langa sediul biroului sau la cantina institutiei, asa ca o varianta mai ieftina ar fi sa iti pregatesti de acasa o gustare.

3. Nu mai iesi in oras. Ar fi bine ca in urmatoarele zile sa raresti cat mai mult iesirile in oras. Amana-le pana ce incasezi salariul.

4. Foloseste transportul in comun. Mersul la serviciu cu masina personala e comod, insa este si costisitor. Asa ca o vreme ar fi bine sa alegi transportul public si vei constata ca ai facut o economie substantiala.

5. Lasa-te de fumat. Sau macar fumeaza mai putin daca nu reusesti sa renunti o vreme la acest viciu si vei vedea imediat diferenta in buget.

Sursa foto: 24-ore.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea