Financiar

# cum sa faci catering # catering profesionist #catering

Cum sa faci catering in mod profesionist

Printre putinele afaceri care au reusit sa iasa cu bine din perioada in care coronavirusul ne-a dat complet vietile peste cap a fost si serviciul de catering. Si, desi la prima vedere nu pare prea complicat sa ai o afacere de succes in acest domeniul, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, si nu, nu conteaza numai sa ai preparate bune si ieftine. De aceea, avem pentru tine cateva sugestii de care sa tii cont, pentru ca romanii au inceput sa prefere tot mai mult sa comande mancare, fie ca este vorba de pranzul la birou, o petrecere, sau pur si simplu nu au chef de gatit acasa.

Respecta normele sanitare si legislatia in vigoare

Pentru a fi un bun profesionist in domeniu, in primul rand trebuie sa respecti cu strictete normele sanitare si legislatia in domeniu. Nu iti doresti ca afacerea ta sa esueze la primul control al organelor abilitate, asa ca ai grija ca totul sa fie perfect.

Echipamente de calitate

Pentru ca este nevoie sa fie gatite cantitati mare de mancare, cat mai rapid, este de la sine inteles ca ai nevoie de echipamente de calitate, cu care se poate lucra usor, si care au si o rezistenta ridicata. Masini de facut paste, feliatoare, plite, gratare, masini de tocat, camera frigorice si multe altele, nu au voie sa iti lipseasca.

In aceasta categorie intra si acele produse catering de care ai nevoie pentru transportul si stocarea preparatelor, astfel incat acestea sa poata fi livrate clientilor calde, delicioase si… la timp. De asemenea, ai grija sa fii mereu bine aprovizionat cu caserole unica folosinta, pahare din plastic sau pahare carton, tacamuri, servetele sau oricare alt consumabil.

Livrare prompta si in deplina siguranta

Pentru ca afacerea ta in catering sa fie una de succes, este nevoie ca si livrarea preparatelor sa fie una prompta si in deplina siguranta. Nimeni nu isi doreste ca preparatele de pe acele farfurii unica folosinta sa arate ca si cum tocmai ar fi trecut printr-un uragan, chiar daca poate gustul lor este unul delicios. Asadar, ai nevoie ce cutii catering izolante, containere speciale pentru gheata sau cu capac etans si nu numai.

Angajeaza pentru livrare personal de calitate, care sa fie soferi buni, si in care sa ai incredere ca se vor achita cu bine de sarcina trasata.

Clienti multumiti, afacere de succes

Evident, succesul business-ului tau in catering depinde mult de gradul de satisfactie al clientilor. Acestia sunt din ce in ce mai pretentiosi, asa ca ai nevoie de preparate delicioase, livrate rapid si nu uita ca este nevoie sa le castigi respectul. In momentul in care aceste cerinte le sunt indeplinite, clientii se fidelizeaza si iti aduc si altii noi, ceea ce e un mare plus pentru afacerea ta.

Cao rice afacere, si aici este nevoie de implicarea ta, si trebuie sa ai grija ca nimic sa nu fie lasat la voia intamplarii. Totul trebuie sa functioneze cu precizia unui ceas elvetian, daca ne permiti comparatia. Succes!

Surse foto: ktering.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea