Financiar

#bani #oferte #economii #supermarketuri #cumparaturi de Paste

Cum sa economisesti bani la cumparaturile de Paste

De Sarbatori, costul cumparaturilor creste semnificativ, iar tu achizitionezi produse care nu ar fi fost neaparat necesare, motiv pentru care bugetul tau are serios de suferit.  Anul acesta, de Paste, incearca sa economisesti bani si sa cumperi strict ceea ce ai nevoie. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa reduci cheltuielile pentru pregatirea mesei de Paste.

1 Fa-ti o lista

Primul pas important pe care trebuie sa il faci inainte de a merge la cumparaturi este acela de a face o lista cu produsele de care ai nevoie si de la care sa nu te abati cu nimic, chiar daca tentatiile sunt destul de mari.

2 Urmareste ofertele

Inainte de sarbatori este indicat sa nu mai ignori pliantele din cutia postala. Analizeaza ofertele magazinelor, noteaza-ti produsele de care ai nevoie si perioada in care se desfasoara promotia pe un caiet. Astfel nu vei economisi doar bani, ci si timp.

3 Fii atent la toate produsele

In general, in supermarketuri, produsele scumpe sunt puse pe rafurile de la nivelul ochilor, de aceea este bine sa te uiti pe rafturile pozitionate mai jos, unde poti gasi produse mult mai ieftine.

Sursa foto: culinar.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea