Financiar

#pinterest #economii #facebook #instagram #retele socializare economii #hashtaguri

Cum sa economisesti bani cu ajutorul retelelor de socializare

Chiar daca in general retelele de socializare te bombardeaza cu diverse actualizari si notificari ale prietenilor sau cu diverse fotografii de vacanta, acestea pot fi insa si un bun instrument de a economisi bani. Numeroase companii isi promoveaza produsele pe retelele de socializare la un pret special, mult mai bun decat in magazin. Asa ca data viitoare cand mai navighezi cateva ore pe site-urile social media, ar fi bine sa te gandesti sa faci acest lucru intr-o maniera placuta si constructiva. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa economisesti bani cu ajutorul retetelor de socializare.

1. Facebook sau Twitter

Daca vrei prinzi cele mai bune promotii pe care le fac companiile pe retelele de socializare, este indicat sa iti alcatuiesti o lista cu magazinele preferate si sa le urmaresti pe Facebook sau Twitter. Astfel, vei putea fi la curent cu cele mai bune oferte sau promotii.

In plus, companiile care isi fac cont de pe retelele de socializare ofera si diverse cadouri pentru clientii fideli prin organizarea unor concursuri usoare si banale. Cu un simplu click poti castiga produse pe care tu le folosesti frecvent.

2. Utilizeaza hashtagurile

Hashtagurile sunt niste cuvinte create special pentru site-urile social media. Pentru a le folosi trebuie sa pui inaintea cuvantului pe care il cauti semnul #. De exemplu, daca cauti cuvantul cupon, tastezi #cupon, iar pe site-ul respectiv iti vor aparea toate postarile etichetate ca atare.

3. Pinterest

Desi reteaua de socializare Pinterest prezinta mai putine oferte promotionale, scopul sau fiind mai degraba unul vizual, acest site te poate ajuta totusi sa economisesti bani. Pe Pinterest poti gasi numeroase materiale, insotite de fotografii, care te invata trucuri cu ajutorul carora iti poti crea singur/a bijuterii sau diverse produse de curatare.

Pinterest ofera, de asemenea, si diverse servicii de consiliere financiara gratuite in ceea ce priveste bugetul personal.

4. Instagram

Numeroase companii posteaza pe Instagram fotografii cu anumite produse si le cer clientilor sa posteze si ei o imagine asemanatoare. Cea mai buna fotografie este in general premiata cu diverse produse fabricate de compania respectiva.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea