Financiar

# firma constructii #firme de constructii #constructii

Criteriile unei firme de constructii aplicate in selectia arhitectilor

Designul unei cladiri, rezidentiale sau non-rezidentiale, este intotdeauna proportional cu asteptarile beneficiarului, dar si ale firmei de constructii care preia fraiele unui asemenea proiect. Un edificiu se fundamenteaza, inainte de toate, pe criterii care tin de rezistenta si durabilitatea sa concomitent cu estetica, insa la fel de mult conteaza si viziunea arhitectilor ce conlucreaza la intemeierea acestuia.

 

Cladirile comerciale din Bucuresti reflecta imaginea unei firme de constructii, deci este important sa fie angajati arhitecti care sa se alature obiectivului de a reflecta viziunea firmei asupra viitorului.

Domeniul afacerilor in constructii este vast, dar la fel de bine poate fi si unul sensibil. in ciuda tuturor premiselor pentru un succes desavarsit, o firma de constructii care nu dispune de cei mai buni arhitecti pliati pe specificul proiectelor de constructii (civile, industriale etc.) nu se poate lauda cu reusite majore. Un scenariu opus este si unul dorit de multe firme de constructii din Bucuresti.

Euromateria, spre exemplu, a stiut intotdeauna sa recruteze acei arhitecti ale caror viziuni s-au pliat cu usurinta pe natura fiecarui proiect. “Pentru Euromateria, ca firma de constructii si provider de servicii conexe, este deosebit de important sa isi uneasca fortele cu specialisti care cunosc foarte bine domeniul si sunt capabili sa exprime o viziune fezabila”, a marturisit CEO-ul Euromateria in cadrul unei licitatii ce a avut loc la finalul lunii trecute.

Ce cauta o firma de constructii din Bucuresti la un arhitect?

Independent de natura edificiului, o firma de constructii recruteaza un arhitect care pare potrivit pentru acel proiect. Noua cladire va va reflecta marca si obiectivele companiei atat pentru angajati, cat si pentru public, deci este important sa se selecteze un arhitect care sa poata asculta si sa inteleaga viziunea firmei pentru viitor si modul in care aceasta viziune poate fi reprezentata de proiectele servite. Euromateria acorda timp pentru a asculta nevoile clientilor sai si pentru a acorda prioritate proiectelor in asa fel incat acestea sa poata corespunde acestor nevoi.

Un arhitect care se dedica aceleiasi viziuni

Ca beneficiar, este important sa luati in considerare o companie care ofera o varietate de servicii de proiectare arhitecturala. Diferite companii de design arhitectural ofera diferite servicii. Ar fi benefic sa gasiti un arhitect care ofera o varietate de servicii de proiectare arhitecturala ce pot fi personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Serviciile de proiectare - constructie, pe care Euromateria SRL le ofera si le detaliaza pe platforma oficiala http://www.euromateria.ro/, constituie un pachet avantajos daca sperati sa finalizati proiectul rapid, cu un buget moderat. Acest serviciu permite arhitectului si firmei de constructii sa lucreze impreuna de la inceput, permitand intregului proces de proiectare si constructie sa avanseze fara probleme.

Verificarea calificarilor arhitectului si proiectele anterioare

Orice firma de constructii din Bucuresti trebuie sa ia contact cu proiectele anterioare ale unui arhitect, pentru a vedea daca abordarea acestuia este compatibila cu ceea ce se doreste de la un nou proiect de constructie comerciala. De asemenea, este important ca firma sa se asigure ca arhitectul pe care il angajeaza are experienta si cunostinte apte sa sustina un proiect de inalt calibru, deci este important sa fie verificate referintele acestuia. La Euromateria SRl, am proiectat si finalizat cu succes o varietate de proiecte pentru clientii nostri. Prin urmare, avem un portofoliu extins si o ampla experienta in satisfacerea nevoilor acestora.

Fie ca este vorba de un spatiu comercial, o cladire municipala, un birou sau o constructie civila, Euromateria SRL are expertiza de a proiecta si construi facilitatea visurilor tale. Alaturi de cei mai buni arhitecti din Bucuresti, Euromateria depune eforturi constante pentru a eficientiza lucrarile de constructii si a se incadra intotdeauna in timpii preconizati de executie. Proiectele anterioare sunt o carte de vizita respectata de multi clienti satisfacuti, in timp ce viziunea incurajeaza noi alte proiecte sa capete contur in Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea