Financiar

#concedieri #rusia #banci #investitii

Concedieri masive la bancile rusesti de investitii

Bancile rusesti de investitii au inceput sa isi concedieze din angajati, pe fondul accentuarii crizei, care ameninta sa opreasca cei zece ani de crestere exploziva care au atras la Moscova bancherii si traderii in cautare de salarii de milioane de dolari.

Criza a lovit increderea investitorilor in Rusia, in conditiile in care temerile privind stabilitatea economica au fost alimentate de scaderi ale pretului petrolului si resurselor naturale pe plan mondial, determinand caderi pe pietele de capital, informeaza Reuters. Bancile rusesti, care s-au extins rapid in ultimii zece ani, au inregistrat scaderi ale veniturilor din tranzactii, de pe segmentul de de investitii si de gestionare a activelor, ceea ce a determinat si o micsorare a primelor, spun bancherii. Group, care detine una dintre primele banci de investitii din Rusia, ar putea concedia chiar un sfert din personal, potrivit unei surse avizate. Troika Dialog, un alt jucator principal din Rusia, ar putea, de asemenea, sa concedieze cateva sute de salariati , spun alte surse, citate de Reuters. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea