Financiar

#idei #angajati #criza

Companiile cer angajatilor idei de reducere a costurilor

Reducerea costurilor inutile sau incercarea de a le comasa cat mai mult este, pentru companii, o prioritate serioasa, de cand au inceput sa resimta efectele crizei financiare.

Trimiterea mesajelor pe telefon catre clienti, in locul scrisorilor, sau economisirea materialului pentru printare sunt doar cateva dintre ideile angajatilor propuse companiilor ca solutii de reducere a costurilor. Filiala locala a grupului financiar olandez Eureko, cu 300 de angajati, a organizat recent un concurs intern de idei pentru eficientizarea activitatii, spun reprezentantii companiei.

Managerii care nu si-au concediat angajatii, pentru a renunta la costuri din ratiuni economice, le pot cere in schimb idei despre cum sa reduca cheltuielile inutile. Printre companiile care au cerut angajatilor sa gaseasca metode eficiente pe timp de criza se numara si grupul financiar Eureko, care a organizat recent un concurs intern de idei pentru eficientizarea activitatii, printre cei 300 de angajati pe care ii detine, spun reprezentantii companiei.

Competitia a durat patru saptamani, in acest timp fiind stranse aproape 130 de idei din partea a 25 de angajati.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea