Financiar

Compania Energetica Nationala trebuie infiintata cat mai repede

Ministrul Economiei si Finantelor , Varujan Vosganian, a declarat ieri in cadrul seminarului "Focus Energetic" ca trebuie infiintata cat mai repede si ca transformarea companiei Hidroelectrica in active nu ar fi o solutie.

"Daca o infiintam, trebuie sa o facem repede. Hidroelectrica este un in Romania. A o topi, a o transforma in active nu e o solutie. Sunt pentru ideea de a pastra ce e bun si de a adauga ceva in plus", a declarat Vosganian, citat de NewsIn. Acesta a mentionat ca este bine sa ai un brand si crede ca si Fondul Proprietatea va deveni un brand. In ceea ce priveste componenta Companiei Energetice Nationale, Vosganian a afirmat ca fiecare entitate va aduce un prestigiu mult mai mare pe pietele de capital.

Intrebat despre decizia de a include cele mai profitabile in componenta Companiei Energetice Nationale, Vosganian a raspuns ca firmele performante adunate impreuna vor fi mai performante si mai eficiente. Ministrul a mai adaugat ca oricum celelalte companii energetice mai mici dezvolta in prezent parteneriate cu mari companii din strainatate.

Continuarea in Curierul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea