Financiar

#comisia europeana #irigatii #subventii

Comisia Europeana hotaraste la sfarsitul lunii daca va acorda ajutoarele pentru irigatii dupa 2009

Comisia Europeana (CE) va decide, pana la finalul acestei luni, daca va acorda in continuare subventiile pentru amenajarile de irigatii dupa 2009, a anuntat miercuri, directorul general in cadrul MAPDR, Valentin Apostol.

Pentru amenajarile de irigatii apartinand Organizatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii (OUAI) s-au acordat subventii in valoare de 37 milioane lei, iar pentru tarifele de livrare si de energie electrica au fost achitate pana in prezent 47 milioane.

"S-a notificat la Bruxelles faptul ca dupa 2009 sa continue acordarea de subventii pentru sectorul de irigatii, aceleasi care sunt in prezent sau altele, in principiu, sa se subventioneze in continuare sectorul de irigatii si asteptam un raspuns de la UE. Aici includem tot ce a fost subventie la amenajarile de irigatii, respectiv tariful multianual, tariful de energie electrica si celelalte. Raspunsul il asteptam la sfarsitul lunii august"...

 (citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea