Financiar

#apartamente #preturi #executare silita #lictatie #licitatori

Preturile locuintelor executate silit pot scadea cu 50%

Noul Cod de Procedura Civila, care va intra in vigoare incepand cu 15 februarie 2013, aduce vesti bune pentru cei care doresc sa-si achizitioneze apartamente cu bani putini. Potrivit noilor reglementari, preturile locuintelor executate silit pot scadea in unele cazuri si la 50%, noteaza capital.ro

In plus, amatorii de astfel de chilipiruri pot gasi anunturile mult mai usor. Ele vor fi publicate la sediul executorului, in ziare sau chiar pe unele portaluri de specialitate.

Vanzarea unui apartament se face prin organizarea de una, doua sau trei licitatii, a explicat Elena Puica, directorul comericial al Executari.com.

"La prima licitatie, valoarea imobilului porneste de la pretul evaluat plus TVA. La a doua licitatie, pretul poate ajunge la 70%, daca se prezinta minimum doua persoane. La cea de-a treia licitatie, pretul poate sa scada chiar si sub 50%, daca se prezinta minimum doi licitatori", a adaugat aceasta.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea