Financiar

#vant #intensificari ale vantului #cod vijelii

Cod galben de vijelii in mai multe judete din tara

Agentia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare de Cod galben de vijelii, valabila pana la ora 17.35, pentru mai multe judete din tara.


Zonele cele mai expuse, unde vantul va bate mai cel mai puternic, sunt judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si izolat in judetele Suceava, Neamt, Vrancea si Bacau.

Potrivit informatiilor furnizate de meteorologi, vor fi inregistrate intensificari ale vantului care pot atinge la rafala 60 sau 70 km/h, pana la ora 16.15 in estul judetelor Calarasi si Ialomita si pe arii extinse in Braila si in Buzau.

De asemenea, vantul va sufla chiar si cu viteze de peste 70 km/h, pana la ora 17.35, pe arii extinse din judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si izolat in judetele Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau.

Cea mai afectata zona ar putea fi insa Dobrogea, unde vantul poate atinge si chiar depasi la rafala 65–85 km/h si, izolat, chiar 90 km/h, in special in zona costiera si in vestul Marii Negre.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea