Financiar

#cfr #cfr tren #cfr calatori trenuri

CFR nu mai vinde bilete anticipate in zonele cu cod portocaliu

CFR Calatori a sistat vanzarea de bilete cu pentru destinatiile din zonele afectate de cod portocaliu , in perioada 13-15 februarie.

ai caror trenuri inregistreaza intarzieri vor primi integral contravaloarea biletelor pentru distanta neefectuata.

"Pasagerii pot efectua calatorii , fara plata diferentelor tarifare, la alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, in situatia in care apar modificari in circulatia trenurilor la care au bilete valabile. In trenuri se pot cumpara bilete la tarif de casa, in situatia in care calatorii nu au timp sa-si cumpere bilet din cauza modificarilor de circulatie", se arata intr-un comunicat CFR.

In situatia anularii unui tren, calatorii vor fi directionati catre alte trenuri cu aceleasi destinatii.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a decis luni anularea a 330 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, alte sapte linii sunt inchise, iar pe 11 sectii circulatia feroviara este restrictionata .

Totodata, cinci trenuri inregistreaza intarziri cuprinse intre 25 si 140 de minute.

Personalul feroviar activat va actiona, in functie de evolutia acestor fenomene meteorologice, cu speciale de interventie, in acest moment fiind pregatire pentru interventie 129 de utilaje feroviare, potrivit CFR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea