Financiar

#turism #investitie #informare #centru

Centru de informare turistica la pretul de 750.000 de lei

Orasul Covasna se va bucura de infiintarea unui centru de informare turistica , in urma unei investitii de 750.000 de lei, bani proveniti din fonduri ale Ministerului Turismului. La inceputul lunii mai, ministrul Udrea anuntat ca Harghita si Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear, cel montan si pentru alte proiecte ale autoritatilor, suma totala de 19 milioane de lei.

Piatra de temelie a centrului va fi pusa, sambata, in cadrul Zilelor Orasului, la eveniment urmand sa participe si ministrul de resort, Elena Udrea, scrie Capital .ro care citeaza agentia Mediafax.

Primarul orasului Covasna a explicat ca evenimentul va avea loc cu ocazia Zilelor Orasului , manifestari care se vor desfasura de vineri pana duminica. Edilul a mentionat ca, potrivit planului, lucrarile de constructii se vor finaliza in acest an, valoarea investitiei fiind de 750.000 de lei.

Harghita si Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear, cel montan si pentru alte proiecte ale autoritatilor, suma totala de 19 milioane de lei.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea