Financiar

#executari silite #apartamente #preturi

Ce preturi au apartamentele executate silit

In primul trimestru al acestui an au fost scoase la vanzare aproximativ 450 de apartamente executate silit, se arata intr-o statistica realizata de executari.com.

Astfel, pentru o euro , informeaza Capital.

Intr-o zona mai buna, cartierul Lacul Tei, se cere pentru o garsoniera de 36,48 metri patrati suma de 30.193 de euro.

Cele mai ieftine 10 apartamente cu doua camere de la nivelul intregii tari au preturi cuprinse intre 5.800 si 16.000 de euro. Atentie: majoritatea se gasesc in orase mici, precum si in comune.

Pentru un apartament cu trei camere o oferta excelenta este cea pentru o locuinta de 50, 77 metri patrati, amplasata pe B-dul Dimitrie Pompeiu din Capitala. Pretul acesteia este de 40.336 de euro.

“Comparativ cu 2010, cred ca in lunile urmatoare, numarul imobilelor scoase la licitatie va creste. Asta pentru ca procedura de executare silita a imobilelor care sunt acum pe site, a fost inceputa in 2008 si in prima jumatate a lui 2009. Datoriile neachitate in 2009-2010 si procedurile declansate in cazul lor, isi vor arata si ele coltii , in cursul acestui an“, a declarat Cristina Boarna, dezvoltator proiect executari.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea