Financiar

#statiune montana #cazare hoteluri #ieftinire cazare

Cazarea la hotelurile din statiunile montane va fi mai ieftina cu 5%

Turistii care vor opta in 2013 pentru statiunile montane din Romania vor avea parte de tarife mai mici la cazare. Preturile practicate de hoteluri vor scadea cu pana la 5% incepand cu anul viitor, a anuntat, joi, Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).

"Scaderea preturilor se explica prin faptul ca zona de turism montan este singura parte a turismului intern care nu a inregistrat cresteri in aceasta vara. Au fost hotelieri care au investit in promovare si au inregistrat cresteri, dar in general numarul de turisti din acest an nu l-a depasit pe cel de anul trecut", a explicat Raducan.

Oficialul FPTR a mai declarat ca tarifele pentru pachetele de Craciun si Revelion in statiunile montane vor ramane la nivelul anului 2011.

Anul 2013 va aduce insa o crestere a tarifelor practicate de hotelierii de pe litoral. In luna septembrie, FPTR a anuntat ca preturile vor creste anul viitor in medie cu 7%, din cauza scumpirii utilitatilor si a combustibilului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea