Financiar

#oferte #masa de craciun #hypermarket # oferte hypermarket

Cat te costa masa de Craciun? Vezi ofertele din hipermarketuri

Cumparaturile pentru masa de Craciun pot costa mai mult decat un salariu minim pe economie . Insa ofertele si promotiile din hipermarketuri pot face sarbatorile mai suportabile pentru toate buzunarele.

La Carrefour, kilogramul de carne de porc dezosata si degresata costa 13,89 de lei, iar ceafa de porc fara os este vanduta la 16,99 lei/kilogram. Pieptul de pui dezosat costa 18,49 de lei, in timp ce un pui intreg se vinde la 14,79 de lei.

In cazul in care preferati peste, magazinele Carrefour pun la dispozitie pastrav proaspat, la pretul de 16,99 lei/kilogram.

Sortimentele de cartofi pentru salata, piure sau prajit au un pret de 3,99 lei/kilogram.

In hipermarketurile Cora, aveti reducere de 20 la suta din pretul de la raft pentru pestele marinat si sarat la vrac , precum si pentru fructele de mare congelate la vrac, pana pe 24 decembrie (inclusiv).

Tot aici, maslinele negre colosal Aspis au un pret de 15,99 de lei, iar cele Kalamata Defne de 18,99 lei.

La Real, sunca Family se vinde la 2,99 lei/100 grame, muschiul file Campis, in vid, costa 17,99 lei, iar crenvustii de pui Meda costa 1,99 lei/100 grame.

Doua pachete de unt Napolact se vand la 9,64 lei, smantana Albalact, de 900 de grame, la 7,95 lei, iar 2 cutii de lapte Napolact, cu 3,5% grasime, se vinde la 7,48 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea