Financiar

#apartament #oferta masina #proiecte imobiliare

Casa vine acum la pachet cu masina

Cererea de pe piata imobiliara a scazut considerabil, iar dezvoltatorii imobiliari apeleaza la inovatoare pentru a-si atrage clienti, ei ofera o masina bonus.

Strategia, des folosita in Europa de Vest , a fost adusa in Romania de investitorii din Craiova unde de luni bune au inceput sa se construiasca sute de vile in zona Aeroportului Craiova, scrie o masina, a carei valoare reprezinta 10 la suta din valoarea imobilului", spun reprezentantii firmei care administreaza cartierul rezidential Magnolia.

este format din 77 de vile, o baza sportiva , o gradinita si o biserica. Alti constructori, atat in Craiova cat si in Ploiesti, isi ademenesc clientii cu alte tipuri de oferte precum mobilierul din bucatarie gratis, o sau garaje.

La Timisoara Compania Victor Imobiliare le ofera tututor celor care cumpara, pana la sfarsitul anului, unul din cele 22 de apartamente cu trei camere o masina cadou. La Iasi se face schimb de apartamente, astfel Green Park isi incurajeaza clientii sa dea apartamentul vechi si diferenta pentru un apartament nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea