Financiar

#primarie #primarii #ajutor de la guvern # plata datorii

Care primarii primesc cei mai multi bani de la Guvern

Peste 1.000 de primarii sunt ajutate cu bani de la Guvern pentru plata datoriilor si finantarea unor cheltuieli curente , conform unei hotarari publicate luni in Monitorul Oficial.

Guvernul a alocat comunei clujene Margau, localitatea natala a premierului Emil Boc, suma de 10.000 de lei, dintr-un total de 66,4 milioane de lei acordati de Executiv unor primarii.

Prin aceasta hotarare, cele mai mici sume acordate, cate 5.000 de lei, le primesc comune precum Roseti, unde primar este social-democratul Nicolae Rajnveanu, sau Sarulesti, unde primar este conservatorul Nicolae Ghezira, ambele din judetul Calarasi.

Cel mai substantial ajutor guvernamental prin aceasta hotarare, 1,15 milioane de lei, ajunge la municipiul Piatra-Neamt, unde primar este democrat-liberalul Gheorghe Stefan.

De asemenea, municipiul Calarasi, unde primar este Nicolae Dragu (UNPR), primeste 900.000 de lei, iar in localitatea clujeana Huedin , unde primar este democrat-liberalul Mircea Morosan , ajung 600.000 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea