Financiar

#credit banca #comisioane banci # stiri financiar #carduri bancare # stiri banci

Cardurile nefolosite te pot ingloda in datorii

Cardurile nefolosite pe care le tii in portofel te pot face dator fara sa stii. Aproximativ trei milioane de romani au de platit comisioane uriase la cardurile nefolosite de ani buni.

Sumele care se strang pentru comisioanele la cardurile nefolosite pot ajunge la cateva sute de lei, in functie de banca si de perioada in care nu a mai fost utilizat.

Cel mai mare dezavantaj este faptul ca aceste datorii se transmit catre Biroul de Credite si te pot impiedica sa accesezi un imprumut chiar in momentul in care ai cea mai mare nevoie, potrivit stirileprotv.ro

Numarul cardurilor nefolosite creste in fiecare an cu 50.000 de exemplare, o mana cereasca pentru banci, care incaseaza din aceste comisioane 5 milioane de lei pe an.

Daca ai astfel de carduri in portofel, cel mai bine ar fi sa mergi cat mai repede sa le inchizi. Pentru acest proces, trebuie sa faci cerere la Biroul de Credite si sa achiti o taxa cuprinsa intre 50 de lei si 75 de lei pentru inchiderea contului. In cateva saptamani, cardul tau va fi inchis.

Sursa foto: stirileprotv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea