Financiar

#cafea plus #pensiuni #hoteluri

Cafea Plus, secretul pensiunilor si hotelurilor din nordul tarii pentru a fi si mai ospitaliere

Daca ati ajuns vreodata in nordul tarii, in tinutul manastirilor si al ospitalitatii, cel mai probabil v-au ramas intiparite in minte imaginile de basm din zona. Judetul Suceava in mod special este un loc de poveste. Orice pensiune sau hotel iti intampina oaspetii cu servicii de calitate, cu bucatarie traditionala si...cu o cafea buna. Aici secretul este Cafea Plus, furnizor de cafea, dar si de echipamente pentru prepararea cafelei.

Explicatia este una simpla pentru o astfel de alegere: acolo unde serviciile oferite sunt de calitate, unde vorbim de standarde si de profesionalism, este firesc ca si cand vine vorba de sursa cafelei sa predomine astfel de repere. Cafea Plus, cu pagina oficiala cafeaplus.ro, este un reper al nisei. Regasim aici aparate de cafea, automate, servicii complete, inclusiv service, dar si o lunga lista de consumabile, din care nu lipseste cafeaua.

Servirea unei cafele echivaleaza cu o amintire placuta

Se spune ca daca luam masa cu o companie placuta, atunci gustul este amplificat. Despre cafea s-ar putea spune acelasi lucru. Oamentii tind sa tina minte momentele in care s-au simtit bine si negresit servirea unei cafele de calitate sporeste aprecierea fata de serviciile ospitaliere.

Pensiunile si hotelurile din zona judetului Suceava au descoperit un aliat de incredere in Cafea Plus. Au parte de calitate, atat a serviciilor, cat si a cafelei in sine. De aici isi procura tot ce este nevoie. Prima investitie va fi relizata in echipament. O lunga lista de aparate de cafea profesionale de vanzare la acest furnizor este si un prim avantaj.

Interesant este ca este incurajata achizitia si nu custodia aparatelor, o practica dezavantajoasa pe termen lung. Odata ce devin si proprietarii de drept ai aparatului profesional pentru prepararea cafelei, proprietarii de unitati de cazare, spatii Horeca diverse, au toate conditiile avantajoase de colaborare cu furnizorul: garantie activa, ce implica service gratuit in cazul unor defectiuni si posibilitate de a colabora si post garantie, pe baza de contract pentru orice interventie.

Cafea Plus pune la dispozitie espressoare profesionale de la Expobar, automate, filtre, inclusiv rasnite. Pe scurt, vorbim de o gama generoasa de aparate profesionale, dar si semiprofesionale. In functie de preferinte si buget va fi aleasa varianta potrivita.

La capitolul service, asigura piese automate de cafea. Nu in cele din urma, trebuie spus ca acopera cu oferta sa toata gama de consumabile. Pentru doritorii de cafea, furnizeaza cafea boabe - Mattina Clasic, Barista si Maestro, Tigro Andante, Allegro si Vivace -, instant si ginseng.

Avantajele unui furnizor local

La toate acestea se adauga bineinteles si avantajele de a colabora cu un furnizor local. Asta inseamna rapiditatea de refacere a stocului de consumabile sau de asistenta si mentenanta, interventii rapide datorate si proximitatii geografice.

Pentru cei inca nehotarati asistenta tehnica poate fi relevanta.

Contact

Cafea Plus isi are sediul in Suceava, strada Strandului. Oferta completa poate fi regasita si online, in cadrul paginii oficiale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea