Financiar

#nyse #bursa tokyo #inchidere #scadere

Bursele americane si asiatice au inchis pe rosu

Bursele americane au incheiat prima sedinta de tranzactionare din saptamana in scadere, pe fondul ingrijorarii investitorilor cu privire la lipsa de solutii concrete, in urma intrunirii marilor tari industrializate si emergente din cadrul G20.

Indicele industrial Dow Jones a coborat cu 2,63%, echivalent cu 223,73 puncte, la 8.273,58 puncte, in timp ce indicele Nasdaq, dominat de titluri din sectorul tehnologic, a scazut cu 2,29%, sau 34,80 puncte, la 1.482,05 puncte, relateaza AFP.

In acelasi timp, indicele Standard & Poor's 500 a coborat cu 2,58%, pana la nivelul de 850,75 puncte. "Investitorii sunt ingrijorati din aceleasi cauze de saptamana trecuta. Se ingrijoreaza de directia economiei si de rezultatele companiilor", a declarat Hugh Johnson, analist in cadrul Johnson Illington Advisors.

La randul sau, bursa nipona a inchis sedinta de marti in scadere, in contextul in care banca americana Citigroup a anuntat disponibilizarea a 50.000 de angajati...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea