Financiar

#buget de stat #noul guvern #buget 2013 #buget de stat 2013

Bugetul pe anul viitor va fi prezentat la 15 zile dupa instalarea noului guvern

Florin Georgescu, ministrul Finantelor, a declarat, marti, dupa o intalnire cu Comisia Buget Finante din Parlament, ca bugetul pe 2013 va fi prezentat la 15 zile de la instalarea noului guvern rezultat din alegerile programate pentru luna decembrie.

"Noul guvern va fi obligat sa prezinte bugetul in 15 zile de la instalare (...) Guvernul a stabilit cu acordul FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale ca in anii in care alegerile parlamentare sunt plasate in ultimle trei luni ale anului, bugetul sa fie prezentat la 15 zile dupa instalarea noului guvern", a spus Georgescu.

Ministrul a explicat ca oficialii internationali nu vor sa poarte discutii pe marginea noului buget in timpul campaniei electorale, ci dupa desemnarea noului Executiv.

Intrebat daca exista fonduri pentru reintregirea salariilor bugetarilor prin majorarea cu 7,4%, Florin Georgescu a declarat ca ""banii pentru reintregirea salariilor sunt pentru ca se va aplica masura in prima luna a anului viitor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea