Financiar

#evaziune fiscala #bon fiscal #mentalitate

Boc: Trebuie schimbata mentalitatea cetatenilor pentru a combate evaziunea fiscala

Evaziunea fiscala trebuie combatuta si prin "schimbarea mentalitatii cetatenilor", este de parere premierul Emil Boc, care a indemnat romanii sa solicite bonul fiscal pentru ca altfel contribuie, "la scara marunta", la promovarea evaziunii.

"Va trebui ca natiune sa spunem stop unor asemenea practici și fiecare dintre noi sa conștientizeze ca un bon de casa pe care nu il luam cand mergem sa cumparam un produs, sau nu il solicitam daca nu ni se da, fiecare dintre noi, de la aceasta scara marunta, contribuim la promovarea evaziunii fiscale", a spus Boc in discursul sustinut joi la un formum al IMM-urilor.

Emil Boc a spus ca, prin proiectul de act normativ privind combaterea evaziunii fiscale , pe care Guvernul urmeaza sa il adopte in ședinta urmatoare, dar și prin schimbarea mentalitatii cetatenilor, fenomenul evaziunii fiscale poate fi adus "sub control".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea