Financiar

#privat #munca #fmi #emil boc

Boc: Relatia cu FMI are ca scop sustinerea mediului privat, pentru pastrarea locurilor de munca

Obiectivul Guvernului in relatia cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana este sustinerea mediului privat, pentru pastrarea locurilor de munca, a declarat premierul Emil Boc, potrivit NewsIn. Pentru atingerea acestor obiective, guvernul intentioneaza sa introduca masura neimpozitarii profitului reinvestit si sa faca investitii considerabile in infrastructura.

"In relatiile pe care le avem acum cu FMI si CE obiectivul central al Guvernului este sa sustina mediul economic privat astfel incat locurile de munca sa fie pastrate. De aceea, un obiectiv pe care il avem si sper sa il realizam este ca, in urma negocierilor, sa putem introduce masura neimpozitarii profitului reinvestit. Si cea de-a doua masura importanta - de a avea resurse financiare considerabile pentru sustinerea infrastructurii rutiere, dar si din sanatate , scoli, mediu, reabilitarea termica a blocurilor", a declarat Emil Boc in cadrul unei conferinte de presa la Ministerul Finantelor.

Primul ministru a precizat ca, daca autoritatile romane ...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea