Financiar

#emil boc #impozit minim #impozit forfetar #buget

Boc: Bugetul va fi orientat spre dezvoltare

Premierul Emil Boc a declarat luni in Parlament ca bugetul pe 2011 va fi "orientat spre dezvoltare", cu 9 miliarde de lei alocati pentru absorbtia fondurilor europene, un deficit de 4,4% si o crestere economica intre 1,5 si 2%, informeaza Newsin.


"Obiectivul major al anului 2011 este asigurarea de resurse financiare suplimentare pentru investitii si cofinantarea proiectelor europene.

Banii din buget vor fi orientati spre dezvoltare, am avut 5 miliarde de lei pentru cofinantarea proiectelor europene in 2010 si vom avea cel putin 9 miliarde de lei in 2011", a spus Boc.

Premierul a mai precizat ca o sursa importanta de venituri la bugetul de stat pentru sustinerea lucrarilor de infrastructura o va reprezenta combaterea evaziunii fiscale .

Totodata, Boc a anuntat ca din aceasta toamna ar urma sa fie eliminat impozitul minim si introdus impozitul forfetar "limitat si restrans" doar in zonele in care nu poate fi combatuta evaziunea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea