Financiar

#bagaj avion #blue air #bagaj de mana avion #bagaj avion blue air

Blue Air mareste limita de greutate a bagajului de mana

Blue Air, unul dintre cei mai importanti operatori de transport aerian low cost din Romania, anunta modificari privind bagajul de mana care poate fi transportat gratuit in cabina.

"Pentru a spori confortul pasagerilor sai, compania Blue Air a marit limita de greutate a bagajului de mana de la 7 la 10 kilograme. Aceasta modificare vine in intampinarea nevoilor celor care aleg sa calatoreasca in Europa la bordul aeronavelor noastre", se arata intr-un comunicat al companiei.

Toti pasagerii care vor apela la serviciile Blue Air incepand cu 28 octombrie, indiferent cand si-au cumparat biletele, vor avea acces in cabina cu un bagaj gratuit care sa cantareasca pana la 10 kilograme si care sa nu depaseasca dimensiunile standard de 55x40x20 centimetri.

Decizia companiei Blue Air vine la scurt timp dupa ce operatorul concurent Wizz Air a anuntat ca va percepe o taxa suplimentara de 10 euro pentru bagajele de mana care au dimensiuni cuprinse intre 42x32x25 centimetri si 56x32x25 centimetri. In cazul bagajelor de mana cu dimensiuni mai mari, dar pana la 50 de kilograme, calatorii vor fi obligati sa le trimita in cala, unde tariful este de 15 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea