Financiar

#thomas mirow #berd #redresare

BERD: Creditarea dificila a mediului de afaceri va incetini redresarea economica

Lipsa de creditare pentru mediul de afaceri este un motiv serios de pentru ( BERD ), a recunoscut presedintele institutiei, , adaugand ca nici economia mondiala nu da semne de redresare prea curand. Potrivit acestuia, in cel mai optimist scenariu "s-ar putea observa o tendinta de in acest an si o crestere slaba in 2010 ", desi a recunoscut ca predictiile economice nu sunt deloc sigure.

Criza economica nu s-a incheiat, iar problemele cu care se confrunta companiile in contractarea de imprumuturi sunt un motiv de ingrijorare , a declarat presedintele Bancii Europene pentru si Dezvoltare ( BERD ) potrivit unei publicatii germane, citata de Reuters.

"Criza nu s-a incheiat. Am putea observa o tendinta de stabilizare in acest an si o perioada de crestere slaba in 2010, insa este prea devreme pentru a fi siguri, in special din cauza problemelor cu care se confrunta companiile in obtinerea de credite pentru investitii", a declarat presedintele BERD, Thomas Mirow , potrivit NewsIn.

Potrivit presedintelui BERD, Letonia, Lituania, Estonia si Ungaria intampina in prezent cele mai mari probleme economice din UE.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea