Financiar

#imm #credit #berd

BERD analizeaza acordarea unui credit de 100 milioane euro pentru BCR, destinat IMM-urilor

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare ( BERD ) analizeaza acordarea unui imprumut de pana la 100 milioane euro pentru Banca Comerciala Romana (BCR), destinat finantarii firmelor mici si mijlocii, a anuntat luni BERD. Proiectul de finantare prevede acordarea imprumutului intr-o singura transa catre BCR, care va folosi banii pentru finantari pe termen mediu si lung catre firme private pentru productie, investitii, comert, servicii si necesar de capital de lucru , potrivit anuntului institutiei financiare.

BERD subliniaza ca, in prezent, creditarea IMM-urilor este limitata in Romania, iar punerea la dispozitie a unor fonduri pentru acordarea de finantari pe termen scurt, mediu si lung s-ar adauga implementarii cu succes a altor linii de credit acordate in trecut BCR de catre BERD.

"Sustinerea cresterii BCR va intari, de asemenea, sectorul bancar in conditiile actualei crize mondiale", se spune in anuntul BERD.

La finalul anului trecut, portofoliul de credite acordate IMM-urilor si microintreprinderilor...

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea