Financiar

#garantie #imm #credit

Banca Transilvania a dat in doua luni toate creditele garantate pentru IMM-uri planificate pentru 2009

Banca Transilvania a acordat 1.000 -uri, garantate in proportie de 80% de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, si a atins astfel tinta propusa pe 2009 pentru acest produs, lansat in urma cu doar doua luni, informeaza banca intr-un comunicat.  

Creditul "Gata Garantat" al BT a fost lansat in urma cu aproximativ doua luni si face parte dintr-un set de produse bancare al bancii care se numeste Platforma BT Anticriza, alaturi de Facilitatea de restructurare a creditului pentru companii, Abonamentul Bancar si Clubul Intreprinzatorului Roman.

Potrivit directorului pe clienti IMM al Bancii Transilvania , Daniel , banca a fost "oarecum luata prin surprindere de numarul mare de cereri pentru Creditul Gata Garantat". El spune ca explicatia pentru interesul firmelor este ca "exista o mare presiune in relatiile dintre firme, de prelungire a termenelor de plata, respectiv de scurtare a termenelor de " si ca din cauza vanzarilor mai mici decat anul trecut firmele au nevoie de sustinerea stocurilor de marfuri.

Szekely a mai spus ca banca intentioneaza sa lanseze si alte pentru firme, in parteneriat cu FNGCIMM.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea