Financiar

#credit de nevoi personale #asigurare de viata #avantaje

Avantajele asigurarii de viata obtinute odata cu un credit de nevoi personale

Exista dorinte ce depasesc bugetul nostru lunar, ceea ce ne determina fie sa incepem sa economisim, amanand investitia, fie sa ne imprumutam printr-un credit de nevoi personale.

Cand apare o investitie ce pur si simplu nu mai poate fi amanata sau o cheltuiala mare, neplanificata, cei mai multi dintre noi iau in considerare un credit de nevoi personale. Pentru cei care se gandesc la toate scenariile posibile, exista asigurari de viata asociate creditelor.

Ce avantaje aduce o asigurare de viata asociata creditului de nevoi personale?

Asigurarea de viata iti aduce un plus de protectie atunci cand contractezi un credit de nevoi personale. Spre exemplu, cand apelezi la un credit "Patria Plus" poti opta si pentru asigurarea de viata numita Patria Protect oferita de Allianz-Tiriac Asigurari.

Rolul asigurarii Patria Protect este de a-ti proteja familia de datorii daca are loc un eveniment nefericit. De asemenea, datorita acestei asigurari poti lua un imprumut si dupa varsta de 65 de ani la barbati si 63 de ani la femei, varsta maxima fiind 75 de ani daca contractarea creditului se face cu asigurare. In plus, costul asigurarii este foarte avantajos si vine cu o dobanda mai mica.

Prima de asigurare este platita intr-o singura transa care se realizeaza la contractarea creditului si se retine din suma imprumutata. Asigurarea Patria Protect ofera acoperire in risc de deces si somaj pentru clientii cu venituri din contracte de munca, dar si pentru venituri din afara sferei contractelor de munca.

Ce ar trebui sa stii despre creditul Patria Plus?

Contractand un astfel de credit nu ai nevoie de documente de venit sau adeverinta de venit si poti obtine un credit de minumum 7.000 lei si 80.000 lei. Perioada de returnare a creditului poate fi intre 12 si 60 de luni. Poti utiliza intreaga suma fara sa oferi explicatii oferite bancii si poti folosi suma pentru refinantarea datoriilor de la alte banci. Daca ai nevoie de o suma mai mare, poti contracta creditul alaturi de cel mult doi codebitori.

Daca ai venituri din pensii sau locuiesti in mediul rural, venitul minim declarat cu care poti solicita creditul este de 500 lei, iar daca locuiesti in mediul urban si nu ai venituri din pensii, venitul minim este 1.000 lei.

Printre veniturile acceptate se numara: Salariile, pensiile pentru limita de varsta sau anticipata, veniturile obtinute din profesii liberale, veniturile din cesiunea drepturilor de autor, venituri din chirii, dividende sau venituri obtinute in strainatate.

Ca modalitate de rambursare a creditului, Patria Bank pune la dispozitie 3 alternative: in orice agentie a bancii, in cadrul benzinariilor OMV prin serviciul WESTACO si prin internet banking cu serviciul Patria Online.

Depozitul bancar - varianta pentru oamenii economi

Daca investitia nu te preseaza si preferi sa strangi treptat suma pe care planuiesti sa o cheltuiesti, depozitul bancar este o varianta sigura cand doresti sa te asiguri ca nu cheltuisti nechibzuit banii economisiti.

Depozitul pentru persoane fizice "Patria Centenar" vine cu dobanzi avantajoase in asteptarea implinirii a 100 de ani de la Marea Unire: 1,918% pe an daca depui sume mai mici de 5.000 lei si 2,018% pe an pentru sume egale sau mai mari de 5.000 lei. Patria Bank incurajeaza economisirea si pune la bataie 10 premii cu vouchere de calatorie la Alba Iulia pentru 1 decembrie 2018, un mod extraordinar de a sarbatorii 100 ani de la Marea Unire.

Daca ai de gand sa obtii un credit sau sa deschizi un depozit la Patria Bank, poti sa verifici si ce avantaje iti poate aduce unul din cardurile pentru persoane fizice de la Patria Bank, caci, nu-i asa, ti-e mult mai usor cand ai toate serviciile bancare in acelasi loc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea