Financiar

#netcamp #inscrieri #proiect #online

Au inceput inscrierile pentru cea de-a doua editie a competitiei NetStart-Up

Net Start-Up este o competitie de idei si proiecte dedicate exclusiv mediului online, aflat deja la a doua editie. Evenimentul va avea loc in cadrul conferintei NetCamp , pe data de 3 decembrie 2008 , la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Evenimentele sunt organizate de Evensys .  

Concursul este unul dintre cele mai interesante si promitatoare proiecte din spatiul online romanesc. Aplicatiile se pot trimite la adresa de email andreea.hanganu@evensys.ro incepand cu data de 7 iulie, termenul limita de inscriere fiind 21 noiembrie 2008.

Ideile trimise vor fi jurizate in prima etapa de un juriu, care va alege 5 proiecte castigatoare. Acestea vor concura in cadrul conferintei NetCamp pentru marele premiu.

NetCamp este una dintre cele mai importante conferinte din Romania, dedicata noilor strategii in dezvoltarea Internetului si este primul eveniment care isi propune sa exploreze noul context de business si oportunitatile, provocarile dar si riscurile ce decurg de aici.

Ne confruntam cu noi aplicatii, schimbari in comportamentul consumatorului, asteptari diferite ale acestora, dar si oportunitati de dezvoltare deosebite, iar evenimentul vine in sprijinul profesionistilor din domeniu cu solutii viabile si subiecte de actualitate.

Conferinta va aborda teme variate cu implicatii in domenii precum internet, telecom, software, hardware. Acestea vizeaza continutul generat de utilizatori, conceptul de “social web”, noile tipuri de comunitati si modele de business, blogurile si wikis, new media. De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi prezentate si instrumentele de masurare a audientei, traficului sau profitului.

NetCamp va beneficia si de experienta lui Dragos Novac, antreprenor implicat in numeroase proiecte legate de Internet si Mobile Internet precum Metropotam, Fourhooks sau Urbee.

NetCamp se adreseaza profesionistilor in Internet, telecom, software, hardware, advertising sau media, specialisti in dezvoltarea, crearea, distributia de produse si servicii pentru mediul online.

Acestia vor afla informatii relevante si de actualitate de la unii dintre cei mai importanti jucatori din mediul online legate de cele mai noi tendinte, cele mai interesante studii de caz si oportunitati de dezvoltare in spatiul online, dar si cele mai noi proiecte online din industria de profil din Romania.

In cazul in care exista interes de colaborare la acest eveniment, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: office@evensys.ro.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea