Financiar

#infiintare #dezvoltare #imm #program national #proiect

Au fost publicate ghidurile pentru programele nationale privind infiintarea si dezvoltarea IMM

Ghidurile aferente programelor nationale pe 2009 au fost publicate in Monitorul Oficial pe 24 aprilie, urmand ca, in termen de 10 zile lucratoare de la aceasta data, sa aiba loc si implementarea acestora. Programele sunt finantate din bugetul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii pe anul 2009.

Pentru a obtine aprobarea de principiu a finantarii, solicitantul va completa si va transmite on-line Formularul de preselectie, conform aplicatiei software. Aceasta va fi disponibila la adresa www.animmc.ro, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00- 20:00, pana la epuizarea bugetului Programului.

Proiectele sunt evaluate si finantate in ordinea inregistrarii lor on-line, dar numai daca sunt indeplinite anumite criterii de selectie definite in Formularul de preselectie. In termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii inscrierii on-line, Agentia va face publica pe site-ul institutiei, www.animmc.ro, lista cu solicitantii inscrisi in cadrul Programului, in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut.

Pentru sustinerea finnciara intreprinderilor mici si mijlocii, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM va derula pe parcursul acestui an 9 programe cu o valoare totala de 22 milioane de lei. Trei dintre acestea sunt supuse dezbaterii la Comisia de dialog social ,  urmand ca in aproximativ 3 saptamani sa fie publicate in Monitorul Oficial, dupa cum ne-a precizat Ioan Cristian Haiduc , directorul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea