Financiar

Asigurari pentru casa de la Omniasig

Pana pe 31 iulie, Romania, in parteneriat cu asiguratorul , ofera serviciul de asigurare a locuintei "Express Cassa" la pretul de 100 lei pentru o locuinta in valoare de 50.000 euro

Promotia este disponibila din 19 aprilie in magazinele Carrefour , a anuntat astazi retailer-uil.

Asigurarea "Express Cassa" acopera riscul de incendiu, , explozie, caderi de corpuri, furtul bunurilor, in limita a 20% din a acestora si, optional , riscul in caz de cutremur.

Clientii interesati pot afla mai multe informatii despre acest serviciu in agentiile de "Carrefour Voiaj ", precum si in standuri special amenajate in toate unitatile Carrefour din Bucuresti si din tara.

Carrefour Romania a raportat afaceri de 866 milioane euro in 2007, in crestere cu 42,2%, fata de anul precedent cand acumulase 609 milioane euro.

Omniasig , al doilea jucator din piata de asigurari romaneasca, face parte din grupul financiar Vienna Insurance Group.

Omniasig a afisat, pentru anul trecut, prime brute in valoare de 884 milioane lei (264,8 milioane euro), in crestere cu circa 65% fata 2006 cand inregistrase afaceri de 536 milioane lei (152 milioane euro). (V.N.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea