Financiar

#asigurari #xtreme adventure #vanatoare sportiva

Asigurari neobisnuite oferite de companiile din Romania

Impatimitii sporturilor extreme ar trebui sa stie faptul ca exista o asigurare speciala, care ofera protectie in caz de accident , ca urmare a practicarii unor activitati precum rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee -jumping, motociclism, alpinism, skateboarding sau altele asemanatoare.

Este vorba de polita Xtreme Adventure oferita de Generali Asigurari, valabila atat in caz de accident ca urmare a practicarii unui sport extrem , pe teritoriul Romaniei si in strainatate.

Daca pasiunea dumneavoastra este vanatoarea sportiva, Omniasig va ofera protectia de care aveti nevoie. Compania are, astfel, in oferta, o asigurare de accidente a vanatorilor sportivi, care acopera riscurile de baza decesul si invaliditatea permanenta totala sau partiala, precum si o serie de riscuri suplimentare, precum pierderea temporara a capacitatii de munca in urma spitalizarii.

Veniturile dumneavoastra lunare depasesc 3.000 de euro si aveti sub 55 de ani? Va calificati in acest caz pentru un tratament VIP. Asigurarea Accident VIP de la Credit Europe Asigurari acopera urmatoarele riscuri: deces, invaliditate permanenta , indemnizatie zilnica de spitalizare ca urmare a unui accident, indemnizatie pentru convalescenta in urma unei spitalizari ca urmare a unui accident etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea