Financiar

#borduri #asfaltare bucuresti #asfaltare strazi #licitatii primaria bucuresti

Asfaltarea Bucurestiului se face prin licitatii masluite

Consiliul Concurentei investigheaza 11 companii pentru participarea cu oferte trucate la licitatiile pentru atribuirea unor contracte de a gropilor si bordurilor din Bucuresti.

Atribuirea contractelor s-a facut prin organizarea a sase licitatii corespunzatoare celor sase sectoare. Valoarea totala estimata a contractelor incheiate cu cele 11 companii, pentru perioada 2011-2014, este de 1,46 miliarde lei fara TVA (aproximativ 347 milioane euro).

"Avem indicii ca ar exista o intelegere intre companiile inspectate de a participa cu oferte formale la cele sase licitatii, fara sa se concureze in mod real. In acest fel, contractele au fost adjudecate prin rotatie", a declarat , presedintele Consiliului Concurentei.

Consiliul a efectuat inspectii inopinate la 11 companii participante la procedura de achizitie publica organizata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti Administratia Strazilor .

Cele 11 companii sunt Tehnologica Radion, Euro Construct Trading 98, Straco Grup, Delta de Constructii si Montaj 93 (Delta A.C.M. 93), Pro Cons XXI, RCV Global Group, Swietelsky Constructii Feroviare, Strabag, Eurovia-Construct International, Global Service Proiect si Drum Concept.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea