Financiar

#deseuri #plati #facturi #apia #protan

APIA: Protan a trimis la plata facturi de doua ori

Cu toate ca Protan ameninta cu suspendarea totala a activitatii daca nu isi va primi sumele restante, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( APIA ) sustine ca fondurile reclamate de acesta nu sunt tocmai justificate.

Astfel, potrivit APIA, Protan a trimis la plata aceleasi facturi de doua ori si a facut calcule eronate privind cursul valutar, calculate la alt curs valutar decat cel oficial al Bancii Nationale a Romaniei. Mai mult, angajatii Protan au depus facturi in alte judete decat in cele in care s-au desfasurat activitatile de neutralizare, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In opinia reprezentantilor APIA, rezolvarea acestei situatii poate fi asigurata prin adoptarea unui nou act normativ clar, detaliat si cu termene precise, aliniat la prevederile europene, in ceea ce priveste activitatea de neutralizare a deseurilor de origine animala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea