Financiar

#apartamente #bucuresti #preturi

Apartamentele din Bucuresti, mai ieftine cu 11,8%

Preturile de vanzare ale locuintelor din Bucuresti s-au redus cu aproximativ 11,8% in primele zece luni ale lui 2010, informeaza imobiliare.ro citat de Gandul.

Comparativ cu sfarsitul lui 2009, in octombrie 2010 locuintele vechi s-au ieftinit cu 12,7% , in vreme ce pretul pentru apartamentele noi a scazut cu 9,5 procente.

Astfel, pentru octombrie pretul mediu al locuintelor vechi era de 1.238 de euro pe metru patrat , iar cel al imobilelor vechi era la cifrat la 1.238 de euro pe metru patrat.

Cea mai spectaculoasa scadere o inregistreaza Timisoara, care ramane cel mai ieftin oras din Romania. Astfel, preturile apartamentelor din orasul de pe Bega sunt mai ieftine cu 19,2 %, ajungand la 802 euro pe metru patrat.

In schimb, cele mai mici Reduceri de pret se situeaza in Cluj-Napoca, unde apartamentele s-au ieftinit doar cu 4,2%, pretul unui metru patrat fiind in prezent de 1.004 euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea