Financiar

#tv #intact media group #disponibilizari

Antenele ar putea concedia 20% din angajati

20% din angajatii posturilor TV Antena 1 si Antena 3 urmeaza sa fie disponibilizati , conform blogului dorindamaskin.wordpress.com. Directorul Antena 3, Sorin Oancea, a recunoscut ca masura este luata in considerare de conducerea trustului.

Disponibilizarile ar urma sa afecteze intreaga structura a celor doua televiziuni, de la soferi pana la reporteri si lista cu cei care isi vor pierde locurl de munca va fi prezentata pe 15 august, conform informatiilor de pe blog.

Motivul ar fi nevoia reducerii bugetului de salariial celor doua teleziviuni. In contextul crizei, salariile din trustul Intact au fost scazute in toamna anului trecut cu 20% in toate departamentele in afara celui de stiri.

"E o perioada in care astfel de masuri pot aparea si de la o luna la alta. Exista tot felul de analize, tot felul de evaluari. S-ar putea sa facem treaba asta, s-ar putea sa n-o facem", a declarat Sorin Oancea, director general Antena 3.

Directorul general Antena 1, Dan Matiescu, sustine ca trustul nu are probleme financiare si ca investeste in continuare. "In privinta zvonurilor despre concedieri, eventualele fluctuatii de personal din cadrul intact media group sunt firesti, caracteristice unei perioade normale a activitatii oricarei institutii. Anul acesta am hotarat sa concentram toate fortele intr-o strategie de investitii menita sa evidentieze pozitia de lider al grupului", a declarat Matiescu pentru Cotidianul.

Intact Media Group detine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International si Euforia TV, posturile de radio Romantic FM si Radio ZU si publicatiile Jurnalul National, Gazeta Sporturilor , Saptamana Financiara, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes si Confidential.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea