Financiar

#autoritatea nationala a vamilor #garda financiara #anaf

ANAF inghite Vama si Garda Financiara

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ( ANAF ) va fi reorganizata si va prelua toate atributiile Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV) si Garzii Financiare, care urmeaza sa fie desfiintate si transformate in structuri sau departamente, fara personalitate juridica in cadrul ANAF , ele fiind coordonate de cate un vicepresedinte.

ANAF
va prelua activitatea aparatului central al Autoritatii Nationale a Vamilor, precum si a birourilor vamale de frontiera si de interior si activitatea Comisariatului General al Garzii Financiare, potrivit unui proiect de Ordonanta postat pe site -ul Ministerului Finantelor Publice.

In ceea ce priveste personalul care va parte din noua structura, se precizeaza doar ca acesta urmeaza sa se incadreze in limita numarul de posturi aprobate pentru ANAF. Deocamdata, nu se cunoaste numarul salariatilor care urmeaza sa fie disponibilizati .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea