Financiar

# solutii amanet #amanet #probleme financiare

Amanet de acasa - solutia ideala prin care problemele financiare sunt rezolvate fara ca apropiatii sa stie

Te intrebi cum sa iesi rapid din datorii, fara ca cei apropiati sa stie? Raspunsul este simplu si vine de la TEZAUR. Acest brand  este lider al pietei de amanet din capitala si are o experienta de peste 11 ani pe piata serviciilor financiare. Pentru a-ti rezolva problemele financiare, poti apela la serviciul online de creditare de la TEZAUR: Amanet de acasa.

TEZAUR Investment Group ofera si servicii de amanet in agentii, servicii de schimb valutar (comision 0%) si vanzare de bijuterii din aur (inele, coliere, bratari, pandantive) in agentii si online. Face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din Bucuresti – Grupul TEZAUR – si are mai mult de 50 de agentii deschise in acest oras.

TEZAUR are peste 120 de specialisti experti in evaluarea precisa a bunurilor din aur si este cel mai serios brand, apreciat de mii de clienti din toata tara.

Amanet de acasa – o solutie ideala pentru rezolvarea problemelor financiare

Daca in prezent, te simti coplesit de cheltuieli din ce in ce mai mari, poti aplica cateva sugestii despre modul cum sa abordezi problemele financiare in mod logic. O prima sugestie ar fi sa analizezi mai bine situatia si sa identifici originea problemelor si a cheltuielilor. O alta sugestie ar fi rezolvarea unor probleme financiare, daca acest lucru este posibil prin veniturile pe care le ai in prezent.

Cea de-a treia sugestie ar fi cautarea unei solutii rapide de imprumut, fara drumuri si documente financiare complicate ca la banci si alte institutii financiare, prin intermediul serviciului online TEZAUR amanet de acasa. Poti incheia un contract de amanet la TEZAUR, pe o perioada standard de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Aceasta companie te poate ajuta prin serviciul online de creditare cu garantii – bijuterii din aur si bijuterii cu diamante. Aceste bunuri de valoare se lasa drept gaj si sunt recuperate dupa plata imprumutului din contract.

Beneficiile oferite de Amanet de acasa sunt:

  • Poti face un imprumut rapid in bani direct din confortul casei sau de la birou;
  • Beneficiezi de preluarea gratuita a bunurilor amanetate, de catre firma de curierat cu care colaboreaza agentia;
  • Depozitarea bunurilor se face intr-un loc securizat la sediul agentiei;

Bunurile sunt expertizate de specialistii de la agentie dupa gramaj si caratajul aurului (14K, 18K, 22K), sau de caracteristicile diamantelor (carataj, culoare, claritate etc) iar apoi valoarea imprumutului este transmisa pe email si in contul de client;

Dupa acceptarea imprumutului, banii sunt virati imediat in contul tau bancar. 

Pentru a avea parte imediat de aceasta experienta si a semna un contract amanet de acasa trebuie sa te inregistrezi pe site si sa-ti creezi un cont de client. Inainte de a inainta cererea de imprumut, poti folosi formularul online Amanet de acasa, prin care furnizezi cateva detalii despre bunurile tale precum tipul de aur (14K, 18K, 22K), gramajul si astfel afli rapid o estimare a valorii  imprumutului (in Lei), pentru bijuteriile pe care ai dori sa le amanetezi. La TEZAUR sunt acceptate drept gaj bijuterii din aur, dar si bijuterii cu diamante.

Prin intermediul contului tau de client pe care il vei crea pe site, ai acces permanent la contractele tale si le poti gestiona online de oriunde. Astfel operatiuni precum prelungirea, achitarea sau incheierea unui contract nou de amanet le poti face acum online, fara a te mai deplasa intr-o agentie. Tot in contul tau de client TEZAUR, ai posibilitatea de a prelungi mai multe contracte simultan, iar acestea vor avea aceeasi data scadenta. Comisionul datorat va fi calculat in data platii.

Prin serviciile online TEZAUR ai si alte beneficii mari:

  • Verifici oricand statusul contractelor tale si daca poti lua bani in plus;
  • Imprumutul poate fi oricand suplimentat, contractul poate fi prelungit in fiecare luna;
  • Achitarea imprumutului se poate face online, partial sau integral, prin plata online cu cardul sau folosind banii disponibili din alte contracte;
  • Recuperarea bunurilor amanetate se face rapid dupa rambursarea integrala a imprumutului.

Poti sa rambursezi imprumutul chiar si total, sa pastrezi bunurile gratuit, in siguranta, in seiful TEZAUR si cand ai nevoie de bani, cu un singur click sa ceri un nou imprumut, iar suma iti este virata imediat in cont.

In perioada 01- 31 Octombrie 2021 ai si alte avantaje, pentru contractele incheiate prin serviciul amanet de acasa:

  • Beneficiezi de un pret mai mare pe gramul de aur
  • Bunurile din aur sunt preluate gratuit de agentie
  • Obtii asigurare si un voucher cadou cu 10% extra reducere pentru achizitia de bijuterii pe www.tezaurshop.ro.

 FOTO: tezaurshop.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea