Financiar

#platforma B2B #Algabeth

Algabeth inoveaza: prima platforma B2B din domeniul pietrei naturale

Comunicarea dintre parteneri nu a fost niciodata mai simpla. Pentru Algabeth, cea mai importanta componenta a fost, este si va fi colaborarea cu partenerii sai.

Cu ajutorul colaboratorilor, Algabeth a devenit unul din cei mai mari furnizori de produse si servicii din domeniul pietrei naturale.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor pietei si din dorinta de a inova si fluidiza fluxul comunicarii intre furnizor si partenerii sai, echipa Algabeth a creat prima platforma B2B din domeniul pietrei naturale:

Avantajele de care se vor bucura utilizatorii:

  • Acces rapid la facturi si istoricul comenzilor
  • Utilizarea platformei ca instrument de vanzare directa catre clienti
  • Informatii despre noile materiale
  • Acces facil la promotii si lichidari de stoc
  • Acces rapid la listele de preturi
  • Acces oriunde, oricand, de pe orice device

Despre Algabeth Stone Group Industry

ALGABETH face parte din grupul Stone Group ce detine 6 cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari.

Cu cel mai mare stoc din Romania, ALGABETH vine in intampinarea cerintelor pietei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatra naturala, cum ar fi: 120 modele marmura, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar, 15 modele de onix.

Daca sunteti interesati sa lucrati cu piatra naturala, va stam la dispozitie indiferent de marimea proiectului dumneavoastra.

Fabrica ALGABETH poate prelucra zilnic pana la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, poate lustrui 200 mp de piatra naturala si poate efectua diferite prelucrari: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, matuire, orice tip de prelucrare canturi si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea