Financiar

#electrocasnice #cumparaturi #imbracaminte #sarbatori #reduceri #electronice # reduceri de sarbatori

Ai grija la reduceri! Vezi ce sa nu cumperi de sarbatori

Poate ca reducerile de sezon sunt tentante, insa retailerii pregatesc mari surprize dupa sarbatorile de iarna. De la articolele de imbracamine pana la electrocasnice , reducerile de la inceputul lui 2012 vor fi un cadou bine-meritat pentru cei rabdatori.

Iata ce te sfatuiesc expertii citati de CNN Money sa "NU" cumperi de sarbatori:

Articolele de imbracaminte

Expertii te sfatuiesc sa mai ai rabdare pana trece Craciunul, daca doresti sa-ti reinnoiesti garderoba.

Televizoare

Nu suspina dupa acel televizor ieftin. In martie si aprilie, producatorii japonezi isi incheie anul fiscal. Prin urmare, vei gasi mai mult ca sigur preturi de lichidare la produsele electonice si electrocasnice.

Decoratii

Dupa Craciun, vei vedea reduceri chiar de 75% la hartiile de ambalat cadouri, panglici, ornamente si alte articole de sezon.

Lenjerii de pat

Ianuarie este luna perfecta pentru achizitii de lenjerii de pat , spun expertii. Vei vedea seturi de lenjerie cu 50% mai ieftine si paturi groase cu ornamente din catifea la un discount de pana la 70%.

Bijuterii

Daca te gandesti sa cumperi o bijuterie persoanei dragi, expertii te sfatuiesc sa astepti pana in martie, dupa Ziua Indragostitilor, cand industria bijuteriilor de lux va fi in scadere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea